Menu

Mos Tuin

Mos aanleggen in uw tuin

Voor een natuurlijke omgeving is mos een waardevolle toevoeging aan uw tuin, Reggeland Groen combineert de verschillende natuurlijke elementen om zo tot een mooie mos tuin te kunnen komen.

Een mos tuin wekt een rustgevend gevoel op, men ervaart een beetje het bos gevoel in eigen mos tuin.

Het is vrij ongebruikelijk dat mossen in tuinen toegevoegd worden. De standaard tuinbezitter besteed jaarlijks veel energie en geld aan het mos verwijderen uit tuin en gazon. Begrijpelijk want mos kan verstikkend werken op andere planten. In een aantal gevallen is mos juist een fantastische bodembedekker!

Mos is geen plantje dat in de grond geplaatst kan worden en verder zal groeien. Mos is een sporenplant die zich vermeerderd door spoorelementen. Hij vraagt veel geduld, kennis en ervaring om een mooi mostapijt te realiseren in de tuin.

Door onze specialiteit in het realiseren van Japanse tuinen waar mos een erg belangrijke functie heeft zijn we ook in staat om mostuinen te realiseren. Veelal hebben we het beste resultaat in bostuinen maar ook in stadstuinen. We zijn ook in staat om elementen te voorzien van mos voor een oudere uitstraling.

Een nieuwe ontwikkeling is het verwerken van een mostapijt op graven op begraafplaatsen. Ook voor deze intieme werkzaamheden zijn we u graag van dienst.

Bekijk onze tuinen, klik hier!
Icoon Reggeland Groen Hoveniers
Bel ons

+31(0)652626006

Icoon Reggeland Groen Hoveniers
Wij bezoeken u

Bel of mail ons voor een afspraak

Icoon Reggeland Groen Hoveniers
Mail ons

info@reggelandgroen.nl

Icoon Reggeland Groen Hoveniers
WhatsApp

+31(0)6 52 62 6006