Menu

Bloeiende Borders

Bloeiende borders brengen leven in uw tuin!

Het resultaat van aanleg bloeiende border na 1 jaar, het gonst van diverse hommels en bijen. Insecten en vlinders vliegen af en aan, een aanwinst voor iedere tuin!

Kortom; een bloeiende border brengt leven in uw tuin!

Bloeiende Borders

Bloeiend borders / Beplante borders

Een bloeiende border brengt leven in uw tuin, het zorgt ervoor dat tuinafscheidingen dynamisch worden en overlopen in de gehele tuin. Bij Reggeland Groen zetten we sterk in op bloeiende borders, wij vinden bloeiende borders een mooie manier om doorgaans saaie afkaderingen op te fleuren. We houden hierbij vaak het seizoens-principe aan en werken vooral met lang bloeiers dat houdt in dat er in principe elk seizoen van het jaar planten in bloei zijn.

Hieronder het resultaat van een krap jaar na aanleg, het gonst van diverse hommels en bijen. Insecten en vlinder vliegen af en aan en ook de vogels weten de bloeiende border te waarderen!

Al met al zorgt een bloeiende border dus voor een leefbaar en zichtbaar fleurige toevoeging in iedere tuin. Benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan een kijkje op onze pagina over bloeiende borders en beplanting.

Icoon Reggeland Groen Hoveniers
Bel ons

+31(0)652626006

Icoon Reggeland Groen Hoveniers
Wij bezoeken u

Bel of mail ons voor een afspraak

Icoon Reggeland Groen Hoveniers
Mail ons

info@reggelandgroen.nl

Icoon Reggeland Groen Hoveniers
WhatsApp

+31(0)6 52 62 6006