Menu

Tuinrenovatie in Markelo

Opfrissen van uw tuin

Een update van de werkzaamheden van de renovatie van deze tuin in Markelo. Bestaande (saai) gazon wordt voorzien van spannende, fraai en kleur/geurrijke borderbeplanting waar de bijen, insecten en vlinders volop van zullen profiteren. Ook wordt de tuin voorzien van beregening om de droge zomers goed door te komen.

Tuinverlichting wordt opnieuw ingedeeld en elektra voor een nieuw tuinhuis is gelegd. Als het tuinhuis geplaatst is zullen we het terras opnieuw aanleggen.

Tuinrenovatie in Markelo

Een klant in Markelo kwam bij ons met de vraag of we zijn tuin een goede opfrisbeurt konden geven. Deze tuinrenovatie laat zien dat met weinig middelen een compleet nieuwe look en feel neergezet kan worden.

We hebben met de realisatie van deze tuin goed rekening gehouden met de bio diversiteit door gebruik van kleur- en geurrijke borderbeplanting. De bijen, vlinders en andere insecten zullen profiteren van deze fraai beplante borders.

Insecten

Hoewel al snel wordt aangenomen dat insecten in de tuin alleen ongewenst zijn is dat zeker niet zo, er zijn verschillende insecten die een duidelijke bijdrage leveren aan de bestrijding van insecten die wél schadelijk zijn voor uw tuin. Naast dat zijn er ook insecten die bloemen bestuiven of het stuifmeel van bloemen elders verspreiden.

Beregening

In deze tuin hebben we ook beregening aangelegd, dat zorgt er met name in de droge zomers voor dat de planten en het gazon altijd van de nodige vocht kunnen worden voorzien. Dit alles kan automatisch ingeregeld worden, benieuwd naar de mogelijkheden voor tuin beregening? Vraag er gerust naar bij Reggeland Groen.

Tuinverlichting

We gaan de tuinverlichting in deze tuin ook geheel opnieuw doen, de tuin wordt voorzien van sfeerverlichting en zodra het nieuwe tuinhuis is geplaatst wordt deze ook voorzien van de nodige elektra. We leggen daarnaast ook het terras helemaal opnieuw aan.

Icoon Reggeland Groen Hoveniers
Bel ons

+31(0)652626006

Icoon Reggeland Groen Hoveniers
Wij bezoeken u

Bel of mail ons voor een afspraak

Icoon Reggeland Groen Hoveniers
Mail ons

info@reggelandgroen.nl

Icoon Reggeland Groen Hoveniers
WhatsApp

+31(0)6 52 62 6006