Menu

Vijverrenovatie in Hengelo

75 jaar oude vijver gerenoveerd

Op een schitterend landgoed in Hengelo zijn we gestart met de vijverrenovatie van deze compleet dichtgegroeide vijver. Resultaat van al die verwildering was een verstikte vijver, wij hebben de vijver weer vrijgemaakt en compleet gerenoveerd.

Vijverrenovatie in Hengelo

Op dit schitterende landgoed in Hengelo stonden we voor een behoorlijke uitdaging, de al aangelegde vijver was compleet dichtgegroeid en verstikt. 75 jaar oud was de vijver, en in de laatste jaren behoorlijk in verval geraakt.

Vijverrenovatie starten

We zijn meteen begonnen met het leeghalen van de vijver, het water eenmaal weggepompt zorgde ervoor dat we met de graafmachine in de weer konden. We hebben alle verwildering weggehaald om zo weer een schoon canvas te krijgen en we met frisse moed verder konden werken aan deze vijverrenovatie.

We zijn begonnen met het restaureren van de gemetselde waterrand, de fundatie was enorm verzakt en daarom ook aan vervanging toe.

Na de vijverbodem te hebben vervangen zat deze klus er voor ons op, het resultaat van deze vijverrenovatie mag er wat ons betreft zeker zijn!

Icoon Reggeland Groen Hoveniers
Bel ons

+31(0)652626006

Icoon Reggeland Groen Hoveniers
Wij bezoeken u

Bel of mail ons voor een afspraak

Icoon Reggeland Groen Hoveniers
Mail ons

info@reggelandgroen.nl

Icoon Reggeland Groen Hoveniers
WhatsApp

+31(0)6 52 62 6006