Menu

Reggeland Groen Hoveniers

Wij zijn Reggeland Groen Hoveniers

Reggeland Groen Hoveniers werkt vanaf het eerste uur met gemotiveerd en geschoold personeel. We zijn een informeel bedrijf dat veel waarde hecht aan goede omgangsvormen met de klanten. Onze zeer betrouwbare medewerkers zijn prettig in omgang en hebben ruime ervaring in tuinaanleg en onderhoud. We zijn een bedrijf dat passie en kennis heeft voor groene tuinen en waar we steeds verder in specialiseren.

Reggeland Groen Hoveniers beschikt over een modern machinepark die het tevens mogelijk maakt om grote projecten aan te kunnen. Grote klanten waarmee we onder andere zaken mee deden of doen: Van der Valk, Avifauna Vogelpark ,Ter Steege Potterie, Grondmij, Dura Vermeer, KWS, Woningstichtingen en verschillende gemeentes en bedrijven. Ook verzorgen zij het onderhoud op vakantieparken.

Reggeland Groen Hoveniers heeft een zeer ruim werkgebied. Mede door haar specialiteit in het aanleggen van Japanse tuinen en de dealerschap van Kokosschutting en Kokos geluidschermen is het bedrijf actief in geheel Nederland en daar buiten.

Onze bedrijfsfilosofie

Reggeland groen staat dicht bij de natuur. Groen, landschap, architectuur, kennis, ervaring is haar vaste basis. Reggeland Groen staat op een prettige informele manier naast haar klanten en adviseert, informeert, deelt kennis en brengt haar passie voor het groen en haar vak op een enthousiaste wijze over op de klant.

Ons werkgebied

Door diverse specialisaties zijn we ook veel buiten de provincie Overijssel actief. U kunt dus ook buiten de regio gewoon contact met ons opnemen voor een afspraak.

Waar wij goed in zijn

Hoewel we goed op de hoogte zijn van ontwikkelingen op de groene markt laten we ons niet beïnvloeden door modetrends. We adviseren uitsluitend materialen waar wij achter staan en die kwalitatief ook duurzaam zijn gebleken. Veelal ontwikkelen we in elke tuin wel iets nieuws d.m.v. maatwerk. Dat houd onze vakmensen scherp en de klant krijgt iets unieks. We doen geen concessie aan maten of afmetingen.

Door de grote creativiteit, ervaring en vakmanschap worden vrijwel alle werkzaamheden door onszelf uitgevoerd. Dus alles onder 1 dak en altijd het zelfde aanspreekpunt.

Werkzaamheden waar we ervaring mee hebben:

Icoon Reggeland Groen Hoveniers
Bel ons

+31(0)652626006

Icoon Reggeland Groen Hoveniers
Wij bezoeken u

Bel of mail ons voor een afspraak

Icoon Reggeland Groen Hoveniers
Mail ons

info@reggelandgroen.nl

Icoon Reggeland Groen Hoveniers
WhatsApp

+31(0)6 52 62 6006