Menu

Tuinarchitectuur

Uw tuin moet goed voelen

De eerste stap naar een perfecte tuin is een goed gesprek. Will Bruins besteed veel tijd aan een intake gesprek waar alle facetten worden benoemd. Er moet een klik zijn tussen beide partijen om uw tuin tot een succes te maken. Alles draait daarbij om uw smaak en beleving. Van een kleine stadstuin tot grote landschapstuin, we proberen u altijd te voorzien van een goed passend voorstel. Voor onze specialiteit Japanse tuinen verwijzen we u ook graag door naar onze pagina Japanse Tuin, ook kunt u naar de website van de dochteronderneming van Reggeland Groen Hoveniers - Sansuni.nl.

Ontwerper en eigenaar van Reggeland Groen Hoveniers, Will Bruins heeft in het verleden met veel verschillende tuinarchitecten samengewerkt. Elke architect benaderd een tuin op eigen manier en hanteert een beproefd concept c.q. stijl. Vernieuwingen gaven steeds weer nieuwe uitdagingen. Met al deze gemengde stijlen heeft Will Bruins een eigen stijl ontwikkeld. Hij heeft een passie voor groene tuinen. Vooral tuinen waar oude bouwmaterialen gecombineerd kunnen worden met weelderige plantenborders. Bovendien heeft hij veel getest met plantengroeperingen om een lange bloei te waarborgen. Ook is hij sterk in het gebruik van het toepassen van beplantingen die dieren aantrekt waaronder vlinders en bijen.

Natuurlijke tuinen met vijvers en watervallen met steengroepen laten u ontspannen na een drukke werkdag. Liever een duik nemen in het zwembad? Ook dat is mogelijk. Zwembaden, whirlpools, hottubs, sauna's we kunnen het allemaal voor u verzorgen in een groene omgeving.

In principe is alles mogelijk. We staan graag voor een uitdaging.

We zijn werkzaam in geheel Nederland en af en toe in Duitsland en Belgiƫ. Dus schroom niet om contact op te nemen met dit no-nonsensebedrijf.


Tuin Ontwerp

Icoon Reggeland Groen Hoveniers
Bel ons

+31(0)652626006

Icoon Reggeland Groen Hoveniers
Wij bezoeken u

Bel of mail ons voor een afspraak

Icoon Reggeland Groen Hoveniers
Mail ons

info@reggelandgroen.nl

Icoon Reggeland Groen Hoveniers
WhatsApp

+31(0)6 52 62 6006