Menu

Veldschuur Bouw

Van oudsher is een veldschuur een type schuur dat op boerderijen werd gebruikt voor de opslag van hooi of het stallen van dieren, tegenwoordig juist veel breder inzetbaar dan alleen voor deze doeleinden. Ons eigen bedrijf is zelfs gevestigd in een veldschuur, compleet voorzien van werkplaats, kantoor, kantine en opslag.

Een sterke constructie samen met de duurzame en kwalitatief goede houtproducten die we gebruiken maken dat een veldschuur een robuust bouwwerk is met een lange levensduur. De levensduur is natuurlijk wel afhankelijk van de houtsoort die we mogen gebruiken in uw nieuwe veldschuur.


Lariks, douglas of toch een eiken veldschuur?

Prijs technisch zijn er verschillende mogelijkheden voor wat betreft de bouw van uw nieuwe veldschuur, kiest u bijvoorbeeld voor lariks/douglas hout dan is de levensduur korter, maar de prijs ook lager. Een veldschuur van eiken bijvoorbeeld is een stuk duurzamer en gaat dus langer mee echter ook tegen een hogere prijs.

Veldschuur volgens traditionele normen

Wij bouwen onze veldschuren volgens traditionele normen. Gebinten en spanten zijn met aandacht ontworpen en door onszelf op maat gemaakt voor een constructie die robuust en sterk is. We passen de traditionele normen toe waar mogelijk, dat houd voornamelijk in dat we onze veldschuur constructies baseren op constructies die al jarenlang tot de gouden standaard worden beschouwd.

Bouwen van een veldschuur

Bij het bouwen van een veldschuur zijn een paar punten van belang, een fundering is misschien wel het belangrijkst en daarom komen we graag bij u lang om te kijken wat de mogelijkheden voor een veldschuur op uw bodem zijn. De fundering is de basis van waaruit wij beginnen op te bouwen, uw veldschuur staat stevig en gaat zo nergens heen.

Uw wensen spelen een grote rol in de bouw van een veldschuur, sommige klanten willen een zo traditioneel mogelijke veldschuur waarbij ook met de houtverbindingen rekening gehouden moet worden. Hoewel onze aanpak al traditioneel is kan het soms zijn dat we ervoor kiezen om een modernere en wellicht kosten efficiƫntere manier van bouwen te hanteren, dit hangt wederom samen met de wensen die u heeft.

Zoals hierboven al kort besproken zal er ook een keuze gemaakt moeten worden op gebied van houtsoort. Elke houtsoort heeft zijn voor en nadelen. We leggen u graag persoonlijk alle verschillen uit zodat u er zeker van bent dat u een goede keus maakt.

Afwerking van uw veldschuur is onderhevig aan uw eigen invulling, wellicht wilt u uw veldschuur voorzien van elektrische installatie of verlichting - ook hierin kunnen we u van dienst zijn.

Kom een keer langs en ervaar een echte veldschuur

We nodigen u van harte uit een keer bij ons langs te komen, we laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn voor wat betreft de bouw van een veldschuur. We laten u graag onze eigen veldschuur zien, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Tip! Neem ook eens een kijkje op onze speciaal ingerichte website veldschuurbouw.nl.

Icoon Reggeland Groen Hoveniers
Bel ons

+31(0)652626006

Icoon Reggeland Groen Hoveniers
Wij bezoeken u

Bel of mail ons voor een afspraak

Icoon Reggeland Groen Hoveniers
Mail ons

info@reggelandgroen.nl

Icoon Reggeland Groen Hoveniers
WhatsApp

+31(0)6 52 62 6006