Menu

Tuinaanleg

Wij realiseren de tuin die bij u past

U heeft plannen met uw tuin? Dit is hoe wij werken.

Nadat u contact heeft opgenomen met ons middels telefoon of email zal er een afspraak plaatsvinden bij ons op kantoor of bij u thuis. Wij inventariseren dan samen de mogelijkheden voor uw tuin en overleggen een budget. U kunt op een eerlijk en goed advies rekenen. Aansluitend kunnen we dan een tuinontwerp voor u maken die aan uw wensen voldoet. Komen we tot een overeenkomst dan zit uw werk erop en gaan de hoveniers van Reggeland Groen op de afgesproken datum aan het werk.

Vrijwel altijd worden de werkzaamheden aansluitend uitgevoerd en uiteindelijk opgeleverd zonder teveel overlast. Wij houden van een informele omgang met onze klanten en willen u als klant ook graag betrekken bij de werkzaamheden. Samen realiseren we de mooiste tuin!

Bent u zakelijk klant?

Ook voor zakelijke klanten zijn de mogelijkheden eindeloos. Een verzorgde buitenruimte geeft een goed gevoel en wekt vertrouwen bij uw potentiële klanten. Reggeland Groen Hoveniers heeft een ruime ervaring met het inrichten van bedrijfstuinen.

Gebruik oude materialen

Oude straatklinkers geven direct karakter en sfeer aan de tuin. Reggeland Groen heeft nog de kennis en vakmanschap in eigen huis voor het verwerken van oude verhardingsmaterialen. U heeft een woning met karakter? Daar past een mooie oude waalformaat klinker prachtig bij. Een oprit met oude klinkers? Of van oude graniet stenen uit vroegere Romeinse wegen afgesleten door karren en koetsen? Reggeland Groen regelt het.
Een tuin aangelegd in de stijl die bij de woning en zijn karakter past geven een perfecte harmonie.

Waar wij goed in zijn

Hoewel we goed op de hoogte zijn van ontwikkelingen op de groene markt laten we ons niet beïnvloeden door modetrends. We adviseren uitsluitend materialen waar wij achter staan en die kwalitatief ook duurzaam zijn gebleken. Veelal ontwikkelen we in elke tuin wel iets nieuws d.m.v. maatwerk. Dat houd onze vakmensen scherp en de klant krijgt iets unieks. We doen geen concessie aan maten of afmetingen.

Door de grote creativiteit, ervaring en vakmanschap worden vrijwel alle werkzaamheden door onszelf uitgevoerd. Dus alles onder 1 dak en altijd het zelfde aanspreekpunt.

Werkzaamheden waar we ervaring mee hebben:

Icoon Reggeland Groen Hoveniers
Bel ons

+31(0)652626006

Icoon Reggeland Groen Hoveniers
Wij bezoeken u

Bel of mail ons voor een afspraak

Icoon Reggeland Groen Hoveniers
Mail ons

info@reggelandgroen.nl

Icoon Reggeland Groen Hoveniers
WhatsApp

+31(0)6 52 62 6006