TuinĀ­onderhoud laat uw tuin leven

Elke tuin heeft onderhoud nodig, zelfs een onderhoudsarme. Of het nu gaat om snoeien of onkruid wieden, onderhoud zorgt ervoor dat u uiteindelijke zorgeloos kunt genieten.

Uw tuin laten onderhouden door ons

Reggeland Groen biedt onderhoudscontracten aan voor zowel particulieren als bedrijven, we stellen op basis van uw wensen een pakket samen. Ons onderhoudscontract is altijd afgestemd op de seizoenen, waarbij we de natuurlijke cycli van uw tuin respecteren. Van voorjaarsvoorbereiding en zomersnoei tot herfstbemesting en winterbescherming, we zorgen ervoor dat uw tuin in elk seizoen de juiste zorg krijgt. Een goed onderhouden tuin is het halve werk en draagt daarnaast bij aan het duurzame karakter van uw tuin. Elke tuin is echter verschillend en behoeft eigen middelen en werkzaamheden voor onderhoud, samen kijken we naar de mogelijkheden voor uw tuin.

Wilt u een deel van de werkzaamheden zelf doen, of wilt u alleen groot onderhoud laten doen in het voorjaar? Eigenlijk is alles mogelijk, we adviseren u graag over wat voor uw tuin de beste oplossing is. Het is ook mogelijk om apart onderhoud te laten doen zonder onderhoudscontract. Daarmee heeft u het voordeel dat u nergens aan vast zit, het nadeel is dat we op die manier ook niet proactief betrokken zijn bij uw onderhoud en het daardoor uiteindelijk duurder kan zijn.

Al 25 jaar ervaring

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met de aanleg en het onderhoud van natuur getrouwe tuinen.

Kwaliteit staat voorop

We werken alleen met de beste materialen om zo een duurzame en toekomstbestendige tuin te kunnen realiseren.


Wat wij zoal kunnen?

Tuinaanleg

Wij specialiseren ons in de aanleg van natuur tuinen, tuinen waarin mens en natuur centraal staan. Bloeiende borders, levendige vlindertuinen en prairietuinen met oneindig kleurenspel. Meer groen, dat is waar we het voor doen!

Lees meer

Tuinontwerp

Een mooie tuin begint bij een mooi plan, en dat mooie plan zetten wij dan weer om in een mooi ontwerp! We houden rekening met uw wensen, zowel esthetisch als functioneel, maar passen ook graag de natuurlijke elementen toe.

Lees meer

Tuinonderhoud

Van voorjaarsvoorbereiding en zomersnoei tot herfstbemesting en winterbescherming, we zorgen ervoor dat uw tuin in elk seizoen de juiste zorg krijgt. Een goed onderhouden tuin is het halve werk!

Lees meer
Alle diensten

Onze
projecten

Bekijk meer

Contact

Vol het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je bij ons op bezoek komen in Enter? Geen probleem! Maak echter wel eerst een afspraak.

Liever bellen?
+31(0)6 52 62 6006

Wat vinden
onze klanten

Schrijf review
Zeer professioneel hoveniersbedrijf

Hoveniersbedrijf Reggeland Groen is een zeer professioneel hoveniersbedrijf met verstand van zaken.

- Peter Warnaar
Prachtige kleine Japanse tuin gerealiseerd

De realisatie was vrij snel en professioneel. Ook staan ze nog steeds klaar voor eventuele vragen wat enorm fijn is! Zeker een aanrader!

- Dominique Vermaas
Geen verassingen achteraf, afspraak is afspraak.

Reggeland Groen is een professioneel bedrijf. Levert kwaliteit, denkt mee, adviseert en voert het vervolgens uitstekend uit.

- Huub Huitink
Prachtige Japanse tuin!

Fijne betrouwbare zelfstandig werkende mensen met hart voor ons en onze tuin. Will, de eigenaar, legde ook onze prachtige Japanse tuin aan.

- Hans van der Vleuten