Menu

Vijveraanleg

Vijveraanleg & Vijverrenovatie

Voor ons geen klus te gek, als echte groene hovenier staan we ook graag met onze voeten in het water. Een vijver is een prachtige oplossing voor mensen die graag leven in de tuin hebben, vijvers trekken vogels en insecten aan en dat is goed voor onze natuur en het oog! We leggen onze vijvers altijd aan met duurzaamheid in gedachten, zo gebruiken we bijvoorbeeld ook gerecyclede materialen en zetten we graag natuurlijke keien in voor afbakening of bodembedekking.

Voor ieder wat wils.

Iedereen heeft een eigen smaak en stijl en we passen onze vijvers dan ook altijd op wens aan. Klassieke vijvers met gebruik van robuuste keien of juist meer een moderne look met antraciet tegelwerk? Geen probleem, doordat we van tevoren een duidelijk plan maken voor ontwerp en realisatie is in de aanleg van een vijver van alles mogelijk.

Vijveraanleg, zo beginnen we.

Een vijveraanleg begint altijd met een gedegen plan, we starten met het inventariseren van de wensen en maken daarop een ontwerp. In dat ontwerp houden we rekening met welke plantsoorten we willen gaan gebruiken in de vijver en welke het beste toegepast kunnen worden. Verschillende planten hebben verschillende planteigenschappen en daar dient rekening mee gehouden te worden.

Bekijk hieronder een impressie van de renovatie van een vijver om zo een beeld te krijgen van hoe zoiets in zijn werk gaat.

vijver-aanleg vijver-aanleg

vijver-aanleg vijver-aanleg

vijver-aanleg vijver-aanleg

vijver-aanleg vijver-aanleg

Icoon Reggeland Groen Hoveniers
Bel ons

+31(0)652626006

Icoon Reggeland Groen Hoveniers
Wij bezoeken u

Bel of mail ons voor een afspraak

Icoon Reggeland Groen Hoveniers
Mail ons

info@reggelandgroen.nl

Icoon Reggeland Groen Hoveniers
WhatsApp

+31(0)6 52 62 6006